BURDUR HAVA DURUMU

Kemer Belediyesi

KEMER İLKÖĞRETİM OKULUMDA E-TWİNNİNG PROJESİ YAPILDI

- +

Kemer ilçemizde Bigep Projesi kapsamında İlköğretim okulunda ”Ekranda Değil Benimle ol” projesi gerçekleştirildi.
E-Twinning projesi kapsamında anne ve babaların da katılımı ile öğrencilerin yaptığı el ürünleri sergilendi. Kemer ilköğretim okulunun hazırlamış olduğu sergiye Kemer ilçe Kaymakamı Rabia Naçar,Belediye Başkanı İsmail Özay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eren, daire kurum müdürleri, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.
Bigep projesi kapsamında Kemer ilköğretim okulunda hazırlanan ”Ekranda Değil Benimle Ol” E-Twinning projesi kapsamında emeği geçen velilere, Kemer Kaymakamı Rabia Naçar ve Belediye Başkanı İsmail Özay sertifikalarını verdi.
Kemer Belediye Başkanı Özay; ”İlçemizde eğitime katkı amaçlı yapılan tüm projelerin destekçisi ve takipçisiyiz. Okulumuzda da el becerilerinin, eğitimde ne kadar önemli olduğunu gösteren bir çalışma yapıldı. Öğrencilerimizden şahane tasarımlar çıktı. Öğretmenlerimizi,öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyor, başarılarının devamını dililiyorum” dedi.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.