BÜYÜK BAŞ HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİMİZ SERTİFİKALARINI ALDILAR

İlçemizde MAKÜ Hayvancılık Kursunu başarı ile tamamlayan 194 Büyükbaş Hayvan Yetiştiricimiz Bilinçli Çiftçi Sertifikalarını aldı.

İlçemizde Eğitimlerin düzenlenmesinde bizlere destek veren MAKÜ Rektörü Adem KORKMAZ ,Rektör Yardımcımız Hüseyin DALGAR ve MAKÜ Gelişim Merkezi Müdürü Seher YASTIOĞLU ve Makü Veterinerlik Fakültesinin çok değerli hocalarına Kaymakamımıza, İlçe Tarım Müdürümüze, Kooperatif Başkanlarımıza ve Muhtarlarımıza ve Eğitimin başından sonuna kadar heyecanlı bir şekilde eğitime katılan Bay bayan tüm Kemerli hemşehrilerime teşekkür ederim.
Önümüzdeki günlerde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği ile ilgili ve Vatandaşımızın ihtiyacı olan her konuda eğitimlerimiz devam edecektir.
Biz Çalışacağız KEMER kazanacak Köylerimiz kazanacak .Hayvancılıkta Söz Sahibi olmak hedefimiz.