BURDUR HAVA DURUMU

Kemer Belediyesi

İLÇE KAYMAKAM’INDAN BAŞKANA VEDA ZİYARETİ

- +

İlçe Kaymakamımız Ali Emre TEKİN İlçemizdeki görev süresini tamamlayarak İlçemizden ayrılmadan önce bir aya yakın görev yaptığı Belediye Başkanımız  İsmail ASAN’ı makamında ziyaret etti.  09.10.2023 tarihinde Kemer İlçe Kaymakam Vekilliğine görevlendirilmiş  7 aya yakın Kemer İlçe Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır. 110. Dönem Kaymakam Adaylarının Bakanlık Merkez Stajı çerçevesinde  Yabancı dil eğitimine tutulacak olan  İlçemiz Kaymakam Vekili Ali Emre TEKİN Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek 5 yıllık Belediye Başkanlığı görevi süresince yapacağı hizmetler için başarılar diledi.

Belediye Başkanımız İsmail ASAN’da veda ziyareti için gelen Kaymakam Ali Emre TEKİN’ e teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.