Bizden Haberler

İLÇEMİZ KEMER’DE 15 TEMMUZ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri düzenlendi.

Etkinliğe İlçe Kaymakamımız Volkan ÖZER, Belediye Başkanı Ömer AKTÜRK,

İlçe Daire Amirler ve Memurları, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütleri,Siyasi Parti Temsilcileri ve Vatandaşlarımız katıldı.

Etkinlik çerçevesinde  İlçe merkezindeki İbrahim Çavuş Camisinde 15 Temmuz Şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için öğle namazından önce Mevlid-i şerif programı düzenlendi.

Öğleden sonra etkinliğe Şehitlikler ve şehit aileleri ziyaret edilerek devam edildi.

Saat:20:00’de Kemer Girişi Sağlık ocağı yanında toplanarak Büyük bir bayrak açılarak kapalı Pazar yerine kadar yürüyüş düzenlendi.

Akşam programında saat 21:00’de Kapalı Pazar yerinde devam etti. Açılış ve saygı duruşu, İlçe Müftülüğümüz Müezzin Kayyımlarından   Hüseyin SÖYLEMEZ tarafından okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti. İle devam etti. Günün Anlam ve önemini belirten konuşma Belediye Başkanı Ömer AKTÜRK “15 Temmuz 2016 gecesi devletimize ve milletimize karşı başlatılan hain darbe girişimini, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ve  darbeye karşı dik duruşu, halkımızın ve halkına silah doğrultmayı reddeden askerin direnişiyle kazandık” dedi.

İlçe Kaymakamı Volkan ÖZER “Milletimiz tarihte olduğu gibi 15 Temmuz akşamında Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde hainlere, çetelere ve Türkiye Cumhuriyetinin düşmanlarına verdiği dersin tekrarlandırılmasıdır” dedi.

Konuşmaların arkasından Türkiye geçilmez sinevizyon gösterisi, şiirler ve ilahiler okundu. İlçe müftümüz Abdulkerim CANLI tarafından Şehitlerimiz ve Gazilerimize okunan dua ile program sona erdi.