BURDUR HAVA DURUMU

Kemer Belediyesi

İLÇEMİZDE AİLE İÇİ KADINA YÖNELİK ŞİDDET SEMİNERİ DÜZENLENDİ

- +

İlçemiz Kaymakamlık Konferans salonunda Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele semineri düzenlendi Düzenlenen seminere Sayın Burdur Valimiz Hasan ŞILDAK’ın Eşi Sayın Fatmanur ŞILDAK, İlçe Kaymakamımız Rabia NAÇAR, Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa DÜZGÜN, Belediye Başkanımızın Eşi Yurdagül ÖZAY, İlçe Kaymakamlarımızın eşleri, Kamu Kurumların Daire Amirleri, Bayan vatandaşlarımız katıldılar. Açılış Saygı duruşu ve istiklal marşının okunuşu ile başladı. İlçe Kaymakamımız Rabia NAÇAR ve Sayın Fatmanur ŞILDAK Aile içi ve Kadına yönelik şiddetle mücadele ile ilgili sunum yaptılar.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli Uzmanı Filiz BAŞ ve Pisikolok Fetiye Nur TUNÇER sumum, slayt ve vidolarla devam etti. İlçemiz İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Halil YASA Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) tanıtımını yaparak birde cep telefonuna uygulamayı indirerek canlı tatbikat yapıldı. Sadece kadınların indirebileceği uygulama kadınlara tanıtıldı. Seminer sonunda kadınlara çiçek dağıtıldı.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.